echo '';

Belægningsarbejde

Alle former for Belægningsarbejde tilbydes

Mange forskellige former for belægningsarbejde

Hos CK Jord & Beton løser jeg mange forskellige former for belægningsarbejde, herunder belægning af for eksempel:

  • Flisebelægning
  • Terrasse
  • Ny indkørsel
  • Havegange
  • Fortove
  • Og lignende.

Jeg hjælper gerne med rådgivning og indkøb af materialer

Jeg har kunder i blandt andet Horsens, Skanderborg, Brande og omegn, og jeg har alt i udstyr til at udføre den pågældende opgave. Jeg kan desuden levere og være behjælpelige med at fremskaffe diverse materialer, ligesom jeg også kan rådgive dig omkring de forskellige flisetyper og belægningssten.

30 års erfaring

Jeg har 30 års erfaring med belægningsarbejde herunder flisebelægning, og jeg lægger vægt på god service med klare aftaler.

Derudover sikrer jeg altid at udføre belægningsarbejde efter alle kunstens regler, så du får et smukt og holdbart resultat, der vil holde i de næste mange år.

Kontakt mig for et uforpligtende tilbud på belægningsarbejde

Ønsker du at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig med dit belægningsarbejde, eller kunne du tænke dig en pris på din opgave, kan du enten ringe til mig på telefon (+45) 26 13 84 64, men du kan også skrive til min e-mail info@ckjordogbeton.dk, hvis det passer dig bedre.

Så udarbejder jeg et uforpligtende tilbud til dig.

Modtag et gratis tilbud

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud på alt lige fra gravearbejde til støbearbejde, så udfyld kontaktformularen med dine oplysninger og jeg vender tilbage snarest.